Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Thursday, December 5, 2013

Sekian lama...akhirnya aku update kembali...=)


wooooo...lamanya x update....yalah...dah lama x dpt log in kan..
laptop dah 2 kali reformat.. ada hikmahnya...
Kebanyakan fail research corrupted...sigh...

tapi aku berjaya siapkan artikel & hantar ke conference menggunakan hard copy..
betapa gigihnya aku menaip semula dan memerah otak utk mengarang paper tu...
Tapi usaha pasti ada ganjarannya...

"we are pleased to inform you that your paper identified above has been accepted for publication and oral presentation. You are cordially invited to present the paper at the conference to be held on March 26-27, 2014 at Kuala Lumpur. Please find attached the acceptance letter as attachment with this email"

Ni lah antara ayat yang menggembirakan aku pagi ni...
Awal pagi terbaca email...
Menjerit aku 1 kejiranan ni dengar rasanya...hehehe...

Paper yang aku hanta tu adalah artikel yang pertama...aku anta pada hari sabtu  30 nov lepas...ada banyak lagi paper yang akan aku produce lepas ni In shaa Allah..Aku share pasal aku punya conceptual framework yang mengambil masa setahun setengah utk aku hasilkan. 

Ni la tajuknya:
"The Nature of Business Information Service Provision in Public Libraries in Malaysia – A Conceptual Framework"

dan conference yg akan aku hadiri:
International Conference on Business, Sociology and Applied Sciences (ICBSAS’14)
sapa yang join, bleh la kita jumpa di sana nanti ya..=)

Aku akan pergi present next year...In shaa Allah bulan 3. Alhamdulillah..

Aku dah tekad sekurang2nya aku akan produce 2 paper utk research ni...yg pastinya kena index..

Matlamatnya satu, semoga maklumat yang aku ada boleh tersebar 1 dunia...

yerrrr...tinggi kan cita2 tu...tp x mustahil...aamiinn...

ok...enough pasal conference..

Nur Inshirah dianah dah masok 10 bulan... Alhamdulillah..
Sekarang dah expert panjat katil, jalan2 pegang sebelah tangan dia..

Adalah certain word y slalu klua dr mulut dia:


Allah = Allah
Makan = Mamam
Minum = num
Mommy = mama
Daddy = dy
bird = bad

n byk lagi y aku x ingat...
skrg dah pndai tunjuk arah guna jari telunjuk dia...
tunjuk burung kat langit, tunjuk pintu nk klua...

start pndai tepuk tangan masa 8 bulan..
semua details ni aku kena tulis disini utk tatapan dia sndiri akan datang...kekekeke...
In shaa Allah..

ok...nak sambung balik analyse aku punya data...nak buat thesis...
Semoga semuanya dipermudahkan...aamiinnn...

got to go...
As salam


0 Comments:

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More