Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Thursday, October 25, 2012

Selamat Menyambut Aidil Adha....

Assalamualaikum....

hye...ape kabar semua???

mesti sekarang mode balik kampung da on kan? kan?

hurm...kami x g mana2 raya haji ni....dok umah je lah....huhuhu...

apa mau buat...x boleh ooo....itu doktor tadak kasi...

xpelah....

Di kesempatan ni...nk ucapkan kat sape2 y baca blog ni,

Salam Aidil Adha....


Selamat mengorbankan kerbau2, kambing2...Insyaallah jadi tunggangan ke syurga nanti...ya...Insyaallah...

1 hari nanti kalau ada rezeki, Insyaallah nk buat korban jugak la....amin.....


hurmmm....kalau raya haji ni x rasa sangat la klu x blk...sbb klu kat swk raya korban ni x semeriah raya aidilfitri kan...hihik...

tapi kat kelantan mesti best  kan...meriahhh woooo.....

psttt...hari ni da jln2 2 km kat taman tasik...pg kol 7 pagi...balik 8 lebih pg...40 min jln buat pusingan kat situ...breakfast ngn ikan2 koi n kura2...with my loving hubby...


segarnya....da lbih seminggu rasanya x g jln2 tasik tu pagi2....

hari ni mcm kurang ckt org joging2 kat situ...blk kpg kot...klu x pun sibuk pegi beli brg raya..weeee


ptg ni nk g shopping!!! yeaahaaaaaa....nk beli brg dapur n brg2 baby n mommy ckt2....

Gambar hiasan

Kalau jadi, ni la kali pertama beli brg utk persiapan sambut anakanda ni...Insyaallah...

Semoga mommy n baby sihat, pnjg umur, murah rezeki...n dipermudahkan jalan keluarnya....amin...


Untuk kwn2 yg ngah usaha dpt baby, kami doakan semoga x lama lagi Allah akan menggembirakan kamu dengan berita y dinanti2....amin....Usaha dan tawakkal ok....Yakinlah Allah itu Maha Mengetahui dan Maha Penyayang...


Sayang mak bapak, kakak, abang2, anak2 buah, kazen2, kawan2.....y plg penting, syg suami n baby..MMMuahhh....
Lov u all.....

0 Comments:

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More