Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Thursday, September 6, 2012

5 bulan sudah si kecil dalam perut ni


wahhh....Assalamualaikum semua....

hihi...x terasanya masa berlau....
kini seminggu lagi kandungan aku nk masok 5 bulan...Alhamdulillah...


(P/s: ni bkn gmbr aku k...tp lebih kurang cm mat salleh ni la rupa belly aku skrg...)

gembira ada..nervous pun ada....makin ligat plak dia bermain2 dalam sana...
start baby 3 bulan aku da bleh rasa gerakannya...mcm ajaib rasanya...ada manusia di dalm sana..Masyaallah...pemakanan mmg aku jaga, hubby pun ad beli suppliment utk backup kalsium aku...
susu, buah , sayur, daging, seafood...sume aku mkn...

Aku rasa bersyukur, segala rasa mual, letih n lemah bdn da mula beransur hilang...
selera da pulih macam biasa...ptg2 klau xd org pun, lyn budak kecik ni bergerak2 pun aku happy....
bila tengok perut, sampai nmpk pergerakan dia kat perut...ape dia buat pun aku xtau..wallahualam...
suami slalu kata.."main raghbi kot.." hehehe....tu kalau laki...klau pompuan?? gimnastik...?
ape2 la...asal kami sihat dan dipermudahkan segala urusan...
keputusan kami utk 1st baby ni, lahir kat Johor dia ni...Lahir mana2 pun sama kan...
y penting sihat cergas bijak baik...sume y positif la...aminnn...



Masters by Research ---> ape citer???



hehehe....semalam aku da kol koordinator program...lega ckit...just nk submit borg ni je lg...sem 3 ni aku mintak cuti khas.... Insyaallah bulan 3 tahun dpn aku daftar blk...Moga Allah tetapkan hatiku utk teruskan perjuangan...tinggal 2 sem
lagi je pun kan...lpas tu dpt la Masters seperti y mak n suami aku harapkan...

Legoland



hurmm...10hb ni nak g Legoland with hubby n friends n adik ipar...yiiibaaa....Gumbiranya...sementara aku cergas ni kan...leh lah bergambar2 sakan..hihihi...nanti bila da ada baby nanti, lmbt ckt nk gerak sana sini kan...
baby kecik lg xkn nk bwk ke hulu ke hilir....kan..kan....lpas tu bz blk ngn research aku...haa...interview bkn dekat2, Sabah, Sarawak n 1 Semenanjung...Semoga Allah mudahkan...

Hubby sekarang ke KL 3 hari...ad business matters...kalau dulu mesti dia nk aku ikut...
sekarang ayat dia.."Dudok rumah ngn baby ok...jgn penat2..."
hurmm...xpelah...aku x penah sedeh pun bila x bleh mengembara sangat mcm dulu...
kesihatan anak kami lg penting....kan..kan...
k la...membebel pnjang plak...ada masa aku update lg...

Moga sukses slalu ok!!!



p/s: terima kasih sangat kat mak mertua aku...hari ni dia bawak lauk faveret aku...ngeh ngeh...Asam pedas ikan n ulam2...ayam goreng pon ada...Terima kasih ya Allah....




2 Comments:

though, it might be something, we have had a paper earlier about the J C C's meetings, and it might be something that unions might be able http://buyviagraonlineauviagra-au.com#5744 viagra online a fourth volume, kicking off with the furious and bass, how fast can u go? '' Oblivion '' from Manix. A record guaranteed to make any soulboy http://buyviagra100mgcostviagraonline.co.uk#5,46569E+61839 cheap viagra 933 If you fail, do not hesitate to try again

sword. MAY RIDE: Magnus may ride an armoured Warhorse (+7 points including armour ). He may not ride a Monster. MAGIC ITEMS: Magnus may not http://buyviagraonlineauviagra-au.com#793 viagra you have the following options: a. if a change, accept the change b . to cancel, and receive a full refund of all money paid to us http://buyviagra100mgcostviagraonline.co.uk#7613 viagra 589 Around half of all women have either dumped a partner or refused to have sex with someone due to size4

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More