Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Monday, July 23, 2012

Ramadhan datang lagi......


Alhamdulillah....
Lama betol aku x update blog tersayang ni...
Asyik x dpt nk publish post je....

hurmmm....bila da start menulis, aku pun x tau nk tulis ape...hehehe...
hari ni 3 Ramadhan.....Alhamdulillah....

mak kata, seaweed yang dia post sampai lusa...yeahhh...x sabarnya.....
lagi2 aku google gmbr seaweed kan, terjumpala info y seaweed ni baik utk baby jugak...
hurmm...pandai ya anak ibu pilih makanan...hehehe....sekarang, kandungan dah masok 3 bulan...

Harap2 semuanya berjalan lancar....semoga aku kuat n baby pun kuat n sihat....
aku sanggup x g jln2 semata2 nk jaga baby kali ni...takat g shopping brg dapur n g bazar tu ok la kan...

hurmmm.....hr tu pon da scan baby...Alhamdulillah...sihat...sebulan lg baru cek blk ...ibu sihat, darah ok....
lega ckit kn....

semalam masak pucok ubi utk berbeke...rindu kat mak....
kalau kat umah.... ayah, abang, kakak, n mak sume kaki masak....huuuu...rindunya masakan diorg..
bak kata abg n bapak aku.. "biasalah...chef...."...

hehehe.....weee.....
Anak abang y sorang tu pon dah gondolkan kepala dia....huhu...
lamanya x tengok anak2 buah aku.....rindu gilerr....
kalau tiap kali aku blk, mesti diorg pesan mcm2.....9 org beb kat umah...hehehe...tunggu y dlm perut akak ipar aku lg nanti jd 10 org la budak kat umah tu....da sampai umah, byk la citer diorg....

huhuhu...
tergelak plak dgr ank buah aku y darjah 5 tu gtau aku td....Dia tanya la kan knp aku x blk sarikei...
aku just ckp baby belom kuat lg, x leh naik kapal terbang...tau x dia ckp ape? "Mesti kitak takut muntah alu malu ooohhh"... hahahaha...aku ya kan aje....

Utk juadah ptg ni aku rancang nak buat popia kari udang....nyum nyum....hehehe....

dah la...xtau la nk update ape....hrp2 sumenya diberkati....aminnn...

3 Comments:

suri...!! tahniah 4 ur baby yunk~
hOpefully sume baek2 aje..jaga kesihat baek2 yep!

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK :)

tq niza.....Insyaallah....
salam ramadhan.....

Once the requirement structure is received a blue print from original design is processed. vpn free register

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More