Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Monday, April 16, 2012

Pening....

Hey yoo...I'm back...
Hurmm...hari ni genap 16 hari aku berpantang...x sedar jugak masa cepat berlalu...
Wlaupun badan aku x kuat tp mental aku ckup kuat rupanya....tinggal 28 hari lg ni...baru la aktif ckit...
skrg xbleh nk buat kje berat2 la kan...Mandi air panas...jaga makanan...jamu...hurmmm...faveret aku dtg lagi...Halia....weeee....

ok...hampir 3 minggu da aku lupakan aku punya research...skrg masa utk aku fokus balik....

agak pening...Bukan ke Masters by Research kena defend kat fakulti je??? Nape klua nama kena defend kat IPSIS??

Erggghhh...seriously...I'm running short of time....lemah jantung aku memikirkan...hukhuk....
xpe...Insyaallah...bleh je kn...Masuri kan....

29 April ni adalah ulangtahun perkahwinan kami y pertama...can't go anywhere y jauh2 sgt seperti y dirancang dulu memandangkan aku ngah berpantang...bdn kena jaga ni...xnk lemah2 lagi....

byk jugak benda nk kena mkn ni...xpe...mmg patut jaga dalaman dan luaran mulai sekarang...
Yang pasti aku da jadi ahli tetap Sendayu Tinggi...ngeh ngeh ngeh....

Fuhhh.....Ape2 pun...Terima kasih byk kat suami, family n kwn2 ku syg y sentiasa ada masa sedih n gembira aku...jgn risau...Gua kan Masuri...Tabah dan kuat menghadapi dugaan...cewahhh...Love u olz!!!! SOoooo Muchh!!!!

Doakan la pada masa akan datang, Masuri dan suami akan dapat zuriat lagi...Kembar ke....hehehe....
plzzz....syg korg suma...mmmuahhh....daaaaa

 p/s Aku kuat kerana kasih sayang kalian....Aku berdiri teguh kerana kalian....yeahhhh

3 Comments:

lalink ku sayang...
i know ure strong.... :D
chaiyok2...
insyaAllah, ada rezeki lebih, xlama dapat la zuriat...
insyaAllah everything gonna be ok...
jaga kesihatan, jaga makan :D
sayang kamoo jugak :D

click like to join

http://www.facebook.com/Sarikeians

smoga tercapai impian.. :)

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More