Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Wednesday, February 22, 2012

HAPPY

Hari ni kemas umah ckt…basoh baju, kemas meja..lalalala….hubby pun da sampai shah alam…jap g dating sat…kehkehkeh….
Hurm…sempat la check result…mcm pelek la kan…takde pointer…xde grade…Cuma PASS….hukhuk…tu la kejanya Master by Research kan? Kan? Samada Fail atu Pass je result…Alhamdulillah…bleh teruskan journey walaupun Nadia kat sebelah tido je atas meja…hahahaha….
Ingatkan nak wat Blogwalking…tapi canggih sangat kenyakan blog tu samapi aku malas nak tgglkan jejak…sorry…sape suruh buat canggih manggih sgt? Sampai x jumpa kat mn page nak tgglkan jejak…nak follo balik pun x dpt…jagn ckp aku xnak follo blk okeh…hehehe

Ape2 pon…Aku HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lalalala….tiba saatnya, aku akan share ape yang aku alami dalam temph ni yang membuatkan jantung aku rasa nak tercabut hari2….huhuhu…

Hurm…nak balik lah…xd hasil pulak hr ni…nak jumpa Dr. Dang dia xd kat blk pulak….nak jumpa supervisor, tp mcm x bersedia…rindu pulak kat PM…huhu…

Wassalam….

0 Comments:

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More