Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Saturday, July 2, 2011

On Vacation: Port DicksOn

Hola Hola....ngeee...apa kaba korang semua? Moga sihat la ya kwn2....

Horayyy!!! Masuri n Husband ngah bercuti di Port Dickson....
Canteknya View....adoi....Mehla bercuti d sini....
Kat tmpt kitorang menginap ni ada kolam renang, depan pantai n laut...Fuhhh...
Dpt lepas penat....


Ni gambar2 dari tempat menginap...chanteqqqqq......

Kalau korang dtg sini, xyah risau nak mkn katne, tggl katne, nak jln tmpt menarik dia katne....
Nak tau? Hotel2, restoran, tmpat mkn, tmpt best2, suma ada kiri kanan jln...sampai xtau nk pilih y mn ha....

Kalau korang suka extreme sport, ad byk extreme Park kat sini...boleh pegi....ramai2 best...

Ni salah satu dia....

Kami ni suka mandi pantai..so, pegi la pantai sana sini..mandi manda...

Sempat jugak pegi Muzium Tentera Darat...


Best wooo..Kalau nak Belaja sejarah pasal Negara kita semenjak sebelum kemerdekaan, zaman British, Jepun, Belanda n lain2...suma fakta n gambar2 ad kat sini....



Byk la senjata tentera dolu2 kan, transportation...



ad terowong bwh tanah...


byk la...kete kebal...masuk kat sini FREE...suka kan? Suka kan? Lg pun, amek la gmbar sesuka ht...xd org kesah ponnnn....tu y suka tu...ekekeke.....

Fuh...hr ni penat jln2 sana sini sampai sesat....ade ke patut..huhuhu...xpe2...esok program kolam renang pulak ya...nk blaja berenang...takut tau....Ozon da Berlubang...tau x? Kalau tgk guna teleskop, 
sebesar jari kita je..

tp mcm satu jari tu adalah bersamaan mcm satu Negara kita...WAAAAAAAAA....

Makin cair la Bumi....


Cepat2 la blaja berenang...


asyik banjir je sana sini...huhuhu...


Ape2 pun...Selamat Berhujung Minggu ya kwn2....


Moga Bahagia Dunia Akhirat...

x saba Nk main Saidina lg....


Hari ni dah Kalahkan dy 2 kali berturut2...hahahaha...Gua puas ht wOOOooo....

Ok...then..daaaaa...Lov u Olz!!!




1 Comments:

heheh..comel!! t kite blaja berenang ya..~

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More