Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Tuesday, July 19, 2011

Hari ke Enam Kami Demam...

huk huk...ya...batok belum baik lagi....

jap...jap...nak bagi salam ni...

Assalamualaikum kwn...apa kaba? Ayat permulaan yang biasa korang dgr kan....

errmmm...demam ...demam...demam...suara pun mcm romantik...sengau je....
Ingatkan dr Hari Khamis tu, batok jer...tapi berlarutan pulak...

Yang kelakarnya, ingatkan demam sorang2, rupanya bila suamiku yang tercinta blk dari outstation, dia pun
sama...batok hari Khamis, dan seterusnya demam....

Hrmmm...."Sape nak jg sape ni?"

Xpelah...dugaan....otak pon mcm penoh sgt...sarat....Hari sabtu, aku lepaskan semua...doa dan tawakkal....

ya...aku da cuba yang terbaek sedayanya....

Demam x kebah2...sampai semalam pegi poliklinik....

Doc. kata " Lain kali jgn mcm ni ok...kalau 2 hari da demam, cpt2 jumpa doc. U tau x suhu badan U 38 darjah celcius??"

aku mcm blurr...ilek2 je kami g jln2, tgk wyg...x mcm org sakit....

hrmmm...pastu amek darah...suami isteri la ni kena sama2...

tp Alhamdulillah...ujian darah kami ok...xd Denggi n lain2...


Balik umah..mkn ubat, trus pengsan sampai pagi....


byk tol ubat nk kena mkn...hari ni aku skip ubat2 demam, sebab da rs elok ckt...
bukan aku x pandai mkn ubat, tp aku x suka ubat....


tp...utk kulit muka aku, aku kena gak mkn ubat2 khas utk kulit tu....


Baru je nak try minuman Hi-Goat...2 x sehari...tgk la nanti...berkesan ke x....


aku akn usaha selagi mampu....ye....itu aku janji...


Kwn2...jg kesihatan OK...daaa

0 Comments:

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More