Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Monday, May 9, 2011

Thank you for all my frens....

yeahhhh....semalam baru sampai dari Sabah....Honeymoon d sana 5 hari....
penat la...Hari ni da prepare utk interview esok....

Buat kwn2 yang x dpt lg kad jemputan, bukan xnak jemput...tapi nak kasi kad time kita konvo nanti la senang....nak kasi awal, korang pun x dpt dtg yang kat Sarawak kan...so, Mas nak jemput korang utk majlis sanding 28 Mei ni kat JB...t 18 hb ni mas kasi kad...tunggu tau...t jgn x dtg plak...thank u pada semua yang wish Masuri n ahmad Fadzli....Tunggu eh...tunggu lepas mas byr bil RM29.00...lepas tu baru tak kena bar lg...(HAMPEH PUNYA CELCOM!)...bil baru RM29 pun nak kena bar ke??? adehhh...

Esok ada interview....wish me all the best ye kwn2...
OOPPPSS!!!Gmbar kat Sabah x transfer lg kat laptop...tunggu masa free sikit nanti k....
weeehaaaa....got to go....yezzzaaa......

0 Comments:

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More