Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Wednesday, February 9, 2011

"Award Baik Hati" to Aen

Salam semua...hehehe...hari nie mood yang baik...heee


semalam, godek punya godek, tanya banyak bloggers camner nak buat shoutmix yang bleh floating and ada gmbar....tp sorang jer respon n sungguh2 tolong...

so...sebab dia baik hati sangat...Masuri nak bagi Award khas utk Aen... Yelah kan...dah seminggu kot, ada gak tny blog yang cantek2 tue kan, cmner nak buat, tp xd pon yang sudi tolong...dia sorang jer yang sudi tolong...

amik award nie yer Aen....Korang jadi la follower dia ek....x rugi dpt kwn yang baik kan....Blog dia pun saaangaaaaaaaattttt comel....Klik jer kat link ni ok...http://blogkebelog.blogspot.com

p/s: Blog Masuri xleh right click, so nak amek Award nie kena klik kat gambar ni and tekan Ctrl+C, then paste la kat powerpoint, then right click kat picture tue, pastu save as picture (cara y masuri tau la...xtau ada cara lain..huhu)


 amek tau...kalu nak bagi kat blogger lain yang baik hati jugak, silakan...hehehe

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More