Suka tak Blog Saya?

Website counter
Visitors Viewing Masuri's Blog

Wednesday, June 9, 2010

Adobe Certified Expert in Photoshop CS4

congratulation Masuri...!!!! Congratulation kwn2....

we are the expert from now on ok...heee...segan2....penting dooo.... x sia2 kita korbankan cuti semester kita dtg kursus nie kan? kan? ape y penting??? lalala....CERTIFICATE.... hepy hepy...yippi yai...

9 Comments:

congraz.....kena belanje mkn nie?hehe..
dah expert nie..ajar la nak bikin kek adobe eh..hahaha

congrat......caye laaaaaaaaaa

Salam nak tanya.
Ni course ambik private ke kat U?

Pastu kalau baru nak belajar blh ambik ke? Atau ada level2 die.

Saya bru dpt download Photoshop, tapi belum try2 sgt. Ingat nak belajar, cmne ye? bljr sndri dulu ke bgus ambik certificate cmni

w'lam...kursus ni ktorang amek under universities...kursus 3p...semua universities ada attend kursus ni...student, lecturer bleh amek...klu mcm ktorang, uitm yang byr suma kos...tp klu y private tu x pasti...sy pun xd basic masa attend kursus nie...better attend kursus, baru expert...tenaga pengajar dia suma dr luar negara....lg 1, kita akan ada exam utk dpt sijil expert...klu x pass, kita dpt sijil attendance jer....

lecturer sy kata, klu amek sendiri, kna byr lbh kurang RM3000

haha. dah agak mmg mahal gila bnde2 macam ni.

btw, saja nk tau. thanks, kalau murah blh ambik, selain dpt sijil, cpt sket bljrnya.

takpelah, takde rezeki. :)

xp...xp...explore sendiri pon dah boleh...pg kat website adobe cs4 tu kan...ada tutorial...byk...rmai kwn2 sy expert tp x attend kursus ni pun...diorang dah explore sendiri

My Virtual Friends:

Teman2 rapat yang recently updated:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More